Volg @InnovatiekringDementie op Facebook Volg @Dementie_info op Twitter RSS Kennisbank RSS News

Voorstelling 'Een andere kijk op dementie'

Ingezonden - 18-02-2011

V&VN organiseert speciaal voor verzorgenden op 14 april a.s. een middag met de voorstelling 'Een andere kijk op dementie', door Thomas Borggrefe. Er wordt een inleiding gegeven en er vindt een nabespreking plaats.

'Een andere kijk op dementie'
Acteur (en geestelijk verzorger) Thomas Borggrefe geeft op een bijzondere manier een kijkje in de wereld van Els, een dementerende vrouw. Ze woont nog thuis met haar man, maar begint steeds meer te vergeten. Ze wordt angstiger en haar wereld wordt kleiner. Haar man doet zijn best om voor haar te zorgen, maar kan het niet meer aan. Els moet naar een verpleeghuis. Je gaat mee in dit proces van Els en haar man. Je leert op een andere manier naar je patiënt kijken en krijgt ook te zien hoe je patiënt naar jouw kijkt.

Nabespreking
Na de theatervoorstelling van een uur gaat Thomas in gesprek met de zaal. Wat voor effect heeft de voorstelling op jou gehad? Welke punten herken je uit je werk en wat heb je er van geleerd? Je deelt ervaringen en verlaat de bijeenkomst met nieuwe inzichten en inspiratie.

Meer informatie
De middag vindt plaats in Utrecht, op 14 april a.s. van 13.30 tot 16.30. Kosten zijn €59,95 voor leden V&VN /  € 89,95 voor niet-leden. Accreditatie: 2 professiegebonden punten voor het Kwaliteitsregister V&V
Meer lezen en aanmelden

Bron: V&VN

Deel deze pagina