Volg @InnovatiekringDementie op Facebook Volg @Dementie_info op Twitter RSS Kennisbank RSS News

Disclaimer

 

Stichting IDé – Innovatiekring Dementie (kortweg IDé) zet zich in voor onafhankelijke informatie over wetenschappelijke inzichten en goede praktijkvoorbeelden die de kwaliteit van leven bij dementie bevorderen. Op IDé´s website zijn uitsluitend artikelen te vinden die dit oogmerk hebben. Voor content op andere websites waarnaar verwezen wordt, is IDé niet verantwoordelijk. 

Zorgvuldigheid 

IDé besteedt veel aandacht aan de research en teksten voor deze site en houdt zich daarbij aan de beginselen van onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en deskundigheid. Aan de gepubliceerde informatie kunnen geen rechten of aanspraken worden ontleend worden. IDé kan haar publicaties zonder aankondiging of verplichting wijzigen. Ziet u op deze site – ondanks onze zorgvuldigheid - onverhoopt fouten, dan stellen wij uw melding daarvan bijzonder op prijs. 

Auteursrechten 

Op alle door IDé geproduceerde teksten (Redactioneel), afbeeldingen en films rust auteursrecht van Stichting IDé – Innovatiekring Dementie. Voor het kopiëren en verspreiden ervan is schriftelijke toestemming van IDé vereist, en bronvermelding.  

Ten aanzien van de afbeeldingen en films die niet door IDé zelf zijn geproduceerd, maken wij gebruik van open source aanbod, of aan ons ter beschikking gesteld materiaal. Eenieder die meent dat zijn/haar materiaal zonder noodzakelijke toestemming is gebruikt, verzoeken wij om zich tot ons te wenden. 

Wijziging disclaimer 

De tekst van deze disclaimer kan, zonder voorafgaande aankondiging, door IDé te allen tijde worden gewijzigd. Wijzigingen treden in werking vanaf het moment ze op deze website zijn gepubliceerd. 

Cookies 

IDé gebruikt op haar website google analytics om te weten hoe haar website bezocht wordt. De gebruikte gegevens zijn niet naar personen te herleiden. 

IDé maakt ook gebruik van social media (Twitter, Facebook, RSS). Deze social-mediabedrijven plaatsen cookies, waarmee zij gebruikers wel kunnen herkennen.   

Lees hier ons privacy statement  

Deel deze pagina