Volg @InnovatiekringDementie op Facebook Volg @Dementie_info op Twitter RSS Kennisbank RSS News

Bestellen

Al het materiaal op deze pagina, met uitzondering van de sierspeld, kost € 0,25 per stuk, excl. verzendkosten. De minimum bestelhoeveelheid is 50 stuks. Stuur uw vraag of bestelling naar: contact@innovatiekringdementie.nl .

 

Folders en kaarten

Zorg voor Vrijheidkaartje (kleine ansicht formaat)

Een mooi vormgegeven en inspirerend kaartje waarop in heldere taal de stappen staan die je moet zetten als je met te maken hebt met risico’s of problemen van mensen met dementie of een verstandelijke beperking. Het kaartje is gemaakt voor dagelijks gebruik door verzorgers; een hulpmiddel bij de benadering van problemen.
De tekst is een praktische samenvatting van het zogeheten ‘professioneel wegingskader’ in de Wet zorg en dwang (de kern van het wetsvoorstel), en de Verenso richtlijn probleemgedrag.

 

Folder 'Leven met dementie; er kan méér dan je denkt!' (A5 formaat)

Folder voor familie en zorgverleners: Voor mensen met dementie worden veel dingen steeds lastiger, maar levensbehoeften blijven hetzelfde en er kan méér dan je denkt! In deze folder krijgt u praktische tips voor een leven met meer vrijheid.  Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Folder 'Leven met dementie - er kan meer dan je denkt'

 

Folder Antipsychotica (A5 formaat)

Folder voor familie en zorgverleners: Antipsychotica kunnen vervelende bijwerkingen hebben en zijn niet altijd effectief. Daarom moeten we niet te snel starten of te lang doorgaan me deze medicatie en alternatieven uitproberen. In deze folder krijgt u tips.

 

Sierspeld

Het gestileerde logo voor fixatievrije zorg: een sieraad als verbindend symbool voor de gezamenlijke inspanning. Uitgevoerd in zilverkleurig metaal met emaille opdruk. (2 cm pinsluiting). Verpakt in doosje. Prijs op aanvraag onder vermelding van het gewenste aantal.

Deel deze pagina