Volg @InnovatiekringDementie op Facebook Volg @Dementie_info op Twitter RSS Kennisbank RSS News

Bestellen

Het drukwerk op deze pagina kost € 0,25 per stuk, excl. verzendkosten. Een totale bestelling bestaat uit minimaal 50 stuks. Stuur uw vraag of bestelling naar: contact@innovatiekringdementie.nl.

Wzd voorlichtingsmateriaal

Hoe informeren we medewerkers over de Wet zorg en dwang en de betekenis ervan voor de dagelijkse zorg? Naast scholing en dialoogbijeenkomsten ontwikkelde IDé hiervoor twee factsheets. Helder van toon en de geest van de wet – Zorg voor vrijheid en veiligheid – centraal. 

Wzd stappenplan voor de zorgpraktijk (A4)

Factsheet voor zorgverantwoordelijken en andere sleutelfiguren. Gebruiksvriendelijke versie van het Wzd-stappenplan, dat helder onderscheid maakt tussen de inhoudelijke en procedurele kant ervan en de registratie-eisen.

 

Wzd in een oogopslag (A6)

Wat is ‘onvrijwillige zorg’ en wat houdt het ‘Nee, tenzij’ principe in? Het staat op dit kleine kaartje, om de voorlichting over de Wzd te ondersteunen. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

 

'Leven met dementie; er kan méér dan je denkt!' (A5)

Folder voor familie en zorgverleners: Voor mensen met dementie worden veel dingen steeds lastiger, maar levensbehoeften blijven hetzelfde en er kan méér dan je denkt! Deze folder geeft praktische tips voor een goed leven bij dementie. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Folder 'Leven met dementie - er kan meer dan je denkt'

 

Sierspeld

Het logo voor Zorg voor vrijheid: een sieraad als verbindend symbool voor de gezamenlijke inspanning. Uitgevoerd in zilverkleurig metaal met emaille opdruk. (2 cm pinsluiting). Verpakt in doosje. Prijs op aanvraag onder vermelding van het gewenste aantal.

 

Sleutelhanger

Hetzelfde symbool als de sierspeld hierboven, nu als sleutelhanger. Afmeting 3,5 bij 4,5 cm, eveneens uitgevoerd in zilverkleurig metaal met emaille opdruk, verpakt in een plastic hoesje. Prijs op aanvraag onder vermelding van het gewenste aantal.

Sleutelhanger fixatievrije zorg

Deel deze pagina