Volg @InnovatiekringDementie op Facebook Volg @Dementie_info op Twitter RSS Kennisbank RSS News

Bestellen

Het drukwerk op deze pagina kost € 0,25 per stuk, excl. verzendkosten. De minimum bestelhoeveelheid is 50 stuks. Stuur uw vraag of bestelling naar: contact@innovatiekringdementie.nl .

 

Folders en kaarten

Zorg voor Vrijheidkaartje (kleine-ansicht formaat)

Hulpmiddel voor zorgverleners: Hoe om te gaan met gevaar of met problematisch gedrag? Dit kaartje is een handige samenvatting van de basisprincipes van de Wet zorg en dwang en de Richtlijn Probleemgedrag bij mensen met dementie (2018) 

 

Folder 'Leven met dementie; er kan méér dan je denkt!' (A5 formaat)

Folder voor familie en zorgverleners: Voor mensen met dementie worden veel dingen steeds lastiger, maar levensbehoeften blijven hetzelfde en er kan méér dan je denkt! Deze folder geeft praktische tips voor een goed leven bij dementie. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Folder 'Leven met dementie - er kan meer dan je denkt'

 

Sierspeld

Het logo voor Zorg voor vrijheid: een sieraad als verbindend symbool voor de gezamenlijke inspanning. Uitgevoerd in zilverkleurig metaal met emaille opdruk. (2 cm pinsluiting). Verpakt in doosje. Prijs op aanvraag onder vermelding van het gewenste aantal.

Sleutelhanger

Hetzelfde symbool als de sierspeld hierboven, nu als sleutelhanger. Afmeting 3,5 bij 4,5 cm, eveneens uitgevoerd in zilverkleurig metaal met emaille opdruk, verpakt in een plastic hoesje. Prijs op aanvraag onder vermelding van het gewenste aantal.

Sleutelhanger fixatievrije zorg

 


Deel deze pagina