Volg @InnovatiekringDementie op Facebook Volg @Dementie_info op Twitter RSS Kennisbank RSS News

Training 'oog en oor voor kwaliteit van leven'

Redactioneel - 30-01-2011

Vilans organiseert 7 verschillende trainingsdagen waarop zorgprofessionals kunnen leren oog- en oorproblemen bij ouderen te signaleren, middels het train-de-trainer principe. De deelnemers leren te werken met een signaleringslijst, ontwikkeld door kennisinstituut Het PON, door optometristen en audiciens gevalideerd. Daarnaast ook tips in o.a. aangepaste bejegening en instrumenten om de eigen zorgmedewerkers te trainen.

Voor wie?
Kwaliteitsmedewerkers, middenkaderfunctionarissen en opleidingsfunctionarissen in verpleeg-en verzorgingshuizen.

Waar en wanneer?
Donderdag 3 maart in Utrecht, donderdag 15 maart in Arnhem, maandag 28 maart in Emmen, donderdag 7 april in Eindhoven, maandag 11 april in Alkmaar, dinsdag 19 april in Den Haag en donderdag 28 april in Roosendaal.

Meer informatie
De training duurt één dagdeel en de kosten bedragen €100,00 (inclusief BTW) per persoon. U kunt kiezen uit zeven trainingsdagen verdeeld over zeven regio's. (Zie boven) De trainingen zijn van 13.30 - 17.00 uur. Er is een maximum van 15 deelnemers per training (vol = vol). De training wordt georganiseer door Vilans, contactpersoon Elly van Haaren is te bereiken via of op 030-7892344. Aanmelden en meer informatie vindt u hier.


Deel deze pagina