Volg @InnovatiekringDementie op Facebook Volg @Dementie_info op Twitter RSS Kennisbank RSS News

Europees Verpleegkundig Congres: geheel in het teken van ouder worden

Redactioneel - 29-06-2010

Van 4 tot en met 7oktober a.s. vindt in Rotterdam het 4e Europese Verpleegkundig Congres (Fourt European Nursing Congress) plaats. Deze keer geheel in het teken van ouder worden, in de thuiszorg, ziekenhuiszorg en instellingen.

Wat wordt er besproken?
Tijdens het congres worden onderzoeksresultaten gepresenteerd, kunt u in verschillende parallelsessies kennismaken met diverse best pratices en is er aandacht voor de training en scholing van verpleegkundigen. De sprekers komen van over heel Europa en zelfs daarbuiten! De thema's zijn zeer uiteenlopend en variëren van ethische vraagstukken tot financiele vraagstukken en van patiëntveiligheid tot palliatieve zorg. Ook veel aandacht voor dementie.

Bekende sprekers zijn: prof.dr. Jan Hamers en prof.dr. Erik Scherder.

Meer weten?
Op de website www.rotterdam2010.eu vindt u alle informatie over het congres, zoals het programma en een overzicht van alle parallelsessies. Dagkaarten kosten €290,- per persoon, het bijwonen van alle vier de dagen kost €690. Voltijd verpleegkunde studenten krijgen op deelname aan het totale programma (dus 4 dagen) 50% korting.

Deel deze pagina