Volg @InnovatiekringDementie op Facebook Volg @Dementie_info op Twitter RSS Kennisbank RSS News

Nieuws over ‘Dialoogbijeenkomsten Vrijheid en Veiligheid’

Redactioneel - 30-09-2018

Dialoogbijeenkomsten Vrijheid en veiligheid bij dementieSamen met Alzheimer Nederland en LOC ontwikkelde IDé de ‘Dialoogbijeenkomsten Vrijheid en Veiligheid bij dementie’. Een interactief programma van 1,5 á 2 uur waarin a.d.h.v.  filmpjes informatie wordt gedeeld en gedachten worden gewisseld over nieuwe inzichten en mogelijkheden rond vrijheid en veiligheid bij dementie. Het programma is bedoeld voor bijeenkomsten met professionals, beleidmakers, mensen met dementie en hun naasten. Extra belangrijk met het oog op de a.s, wet Zorg en Dwang.

Binnenkort vrij beschikbaar, met of zonder gespreksleider

De films en het programma komen begin volgend jaar voor iedereen beschikbaar, om zelf zo’n bijeenkomst mee te houden. Ook blijft het mogelijk om een dialoogbijeenkomst te laten begeleiden door een daartoe opgeleide gespreksleider.

Houdt onze website en social media in de gaten voor meer nieuws. Wilt u liever rechtstreeks geïnformeerd worden? Dat kan ook: als u ons een mailtje stuurt, houden we u direct op de hoogte. Mail naar met als onderwerp: Dialoogbijeenkomsten Vrijheid en Veiligheid.

Deel deze pagina