Volg @InnovatiekringDementie op Facebook Volg @Dementie_info op Twitter RSS Kennisbank RSS News

De uitdagingen in 2015 voor bezoekers van IDé

Redactie IDé - Redactioneel - 22-01-2015

De enquête van vorige week onder onze bezoekers heeft veel respons opgeleverd, bijna 120 bezoekers hebben gereageerd. Hartelijk dank aan iedereen die heeft meegedaan! We gaan met de resultaten aan de slag. 

De winnaars van de gratis toegangskaart voor het StudieArena congres 'Vrijheidsbeperkende maatregelen en onvrijwillige zorg' van 2 februari a.s. en de boeken/cd-set hebben inmiddels bericht gekregen.

Uitdagingen

In de resultaten van de enquête zagen we veel behartenswaardige antwoorden op de vraag 'Wat houdt u bezig in de zorg voor mensen met dementie en wat zijn hierin voor u de uitdagingen in 2015?' Niet zo verrassend werd 'omgang met de veranderingen in de zorg' veel genoemd, op allerlei niveaus. Maar ook persoonlijke ambities, de eigen inzet en hoe we als samenleving de juiste houding bepalen ten opzichte van mensen met dementie houden veel mensen bezig. 

Activiteiten, Beweging en Probleemgedrag de toppers

We laten u een beetje meeproeven van de resultaten. Hieronder een overzicht van de vaste onderwerpen van IDé waar meer dan de helft van de respondenten aangaf speciale belangstelling voor te hebben. Het komende jaar blijven we dus aandacht daaraan besteden. Voor het merendeel zijn ze heel praktisch van aard: 

uitslagen IDe enquete

De enquête is na 21 januari stopgezet. Wilt u toch nog een reactie aan ons kwijt dan kan dat natuurlijk altijd via het contactformulier.

Deel deze pagina